Vår församling, S:ta Eugenia, är en mötesplats med rikt utbud: S:ta Eugenia har närmare 10 500 medlemmar. Varje vecka kommer 1 500 personer till våra gudstjänster. Kyrkan är öppen för bön eller en stilla stund. Vi är också en multikulturell församling, och vi har ett unikt läge mitt i centrala Stockholm med en vacker kyrka.

Allt detta är möjligt genom alla engagerade medarbetare och stöd från generösa givare.

Du kan stödja arbetet i S:ta Eugenia genom:

Ett swish-nummer: 1231051507. Saknar man kontanter till söndagskollekten, konserter etc. går det bra att swisha pengar efter mässan, skriv då kollekt i meddelandefältet.

En enskild gåva till församlingen, pg 514 45-5
Ett månatligt stöd genom stående överföring från din bank till pg 514 45-5 (det är lika enkelt som autogiro och billigare, utan autogiroavgiften).
Församlingen får också viktiga bidrag genom arv. Du kan tänka på S:ta Eugenia i ditt testamente.
Endast 20 kr mer från varje person i kollekten skulle täcka kostnaderna till exempel för barnundervisningen eller ungdomsarbetet.

Varje gåva är viktig för oss och hjälper oss att nå vårt mål att göra vår församling till en öppen mötesplats dit alla är välkomna och att erbjuda verksamheter med hög kvalitet till så många som möjligt.

Katastrof- och Utvecklingskontot
Genom S:ta Eugenias Katastrof och Utvecklingskonto kan du stödja biståndsprojekt för utsatta människor i fattigare länder.
pg 479 16 67-1

Församlingens matinsamling
Till församlingen söker sig dagligen många människor som lever i ekonomisk utsatthet för hjälp med mat. Dessvärre är efterfrågan högre än tillgångarna i matförrådet. Under året samlas mat in under specifika mässor men vi tar mer än gärna emot donationer av hållbar mat eller presentkort till livsmedelsbutiker löpande. Lämna gärna in era donationer till pastorsexpeditionen under öppettiderna:

Mån 9-13
Tis   14-17
Ons  9-13
Tors 9-13
Fre stängt

Övriga gåvor:
Använd pg 514 45-5 eller swish 1231051507. Ange ”Gåva”

Stort tack för alla bidrag!