Alla träffar är inställda just nu!

När vi träffas på måndagarna får vi nya idéer och förslag, väljer material och ev. mönster, talar om kommande projekt, pratar, ”fikar” och har allmänt trevligt. Några sitter och stickar och broderar under denna tid, men de flesta av oss handarbetar hemma i lugn och ro. Det mesta material vi har, har vi fått till skänks av församlingsmedlemmar under många år, men vi behöver ständigt fylla på förråden. Du som tycker om att handarbeta – lite eller mycket – och det spelar ingen roll om Du är jätteduktig eller bara tycker att det är roligt, Du är hjärtligt välkommen till detta glada gäng.

Om Du vill fråga om något, ring gärna Birgitta Ossmer, tel 073-650 64 76.

Efterlysning!

Har Du garnnystan som inte blivit använda eller garn som blivit över, kanske några handarbeten – nya eller påbörjade spelar ingen roll – som bara ligger där hemma till ingen nytta? Det är väl synd!

Handarbetsgruppen Solrosorna kan säkert göra något fint av dem till församlingens basar. Du kan lämna in Ditt material till Pastorsexpeditionen f v b till Solrosorna!

På grund av att vi nästa alla är lite till åren komna och helst inte skall åka kommunalt, föreslår jag att vi väntar lite med att sätt i gång vår verksamhet. Dessutom tror jag att det är osäkert om vi över huvud taget kan ha en Basar i år. Jag hoppas att alla har det bra och att vi snart kan ses i kyrkan. 

Birgitta Ossmer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.